Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA CHEP display raklapok egyre népszerűbbek a diszkontáruházak körében

Kapcsolódó oldal:  A CHEP display raklapok egyre népszerűbbek a diszkontáruházak körében

A raklapbérleti rendszer arra is lehetőséget nyújt, hogy egy üzlet csak egy adott időszakra béreljen display raklapokat.

A gyártó tehát kiszállítja a termékeket a kiskereskedő telephelyeire, majd a raklapszolgáltató begyűjti a raklapokat, visszaszállítja őket ellenőrzésre, szükség esetén meg is javítja őket, ezután pedig visszakerülnek a "körforgásba", a következő felhasználóhoz.A fehér raklapok cseréje nem hatékony és költséges, ezzel szemben a raklapbérleti rendszer megfelelő alternatívát kínál, mely kisebb befektetéssel sokkal hatékonyabb és költségkímélőbb. A negyed és fél raklapok a bérleti rendszer keretében is elérhetők, hasonlóan a hagyományos euro raklapokhoz. A bérleti rendszerben forgalmazott raklapok jobb minőségű anyagokból készülnek, így kisebb a raklaptörés és az árusérülés kockázata.

"A CHEP display raklapjai a már eleve zsúfolt üzletterekben ideális felületet kínálnak bármilyen termék értékesítésének ösztönzéséhez. A display raklapok abban is segítenek, hogy mindig kellő hangsúlyt kapjanak az egyszerűbb és hatékonyabb árufeltöltési folyamatok, mellyel idő és pénz takarítható meg a gyártók, bércsomagolók és kiskereskedők oldalán" - mondja Novák Attila, A CHEP Magyarország Kft. kiskereskedelmi értékesítési képviselője.

Az árufeltöltés a display raklapokkal sokkal gyorsabb, mivel kevesebb kézi beavatkozásra van szükség a szállítási csomagolás hagyományos formáihoz képest, így a kiskereskedő növelheti termékei hozzáférhetőségét a polcokon. A display raklapok térelválasztásra is alkalmasak, így a kiskereskedő jobban ki tudja használni az áruházi területeket.A könnyen kezelhető 600 x 400 mm-es műanyag display raklap négyutas, ezért állandó mérete és súlya révén ideális a nagy sebességű, automatizált rendszerekhez. Ezenkívül úgy van megtervezve, hogy négy display raklap a szállítás során pontosan elfér egy szabvány 1200 x 800 mm-es euro raklapon. A CHEP raklapjai robusztus kialakításúak, ezért nehéz termékeket, például üdítőitalokat vagy sört is lehet helyezni rájuk, mivel a teherbírásuk 300 kg-ig terjed, és az áruk 1,8 méteres magasságig helyezhetőek rájuk.

A CHEP

A CHEP több mint fél évszázaddal ezelőtt honosította meg a raklapbérleti rendszer elvét. Azóta a CHEP raklapjai az egész világon elterjedtek, és ma már több mint 500 000 begyűjtési és átadási pontja van világszerte. Naponta több mint 3 millió rakományt szállítanak CHEP raklapokon, és a felhasználók között éppúgy találhatóak helyi mezőgazdasági kistermelők, mint a világ legnagyobb, globális méretű vállalatai.

A raklap- és konténerbérleti szolgáltatások vezető nemzetközi szereplőjeként, a CHEP különböző méretű és különböző iparágakban jelenlévő vállalatokkal működik együtt. Kitüntetett helyzetét arra használja, hogy ezekben az ellátási láncokban folyamatosan a hatékonyság javításán dolgozik, és új kezdeményezésekkel igyekszik támogatni ügyfeleit.

CHEP Magyarország Kft.
BCW Building
1113 Budapest Nagyszőlős u. 11-15.
Tel.:+ 36 1 319 2720
Fax: + 36 1 319 2635
CHEP Automotive Ügyfélszolgálat
Tel .: +49 221 9357 1700
(logsped)

2014.05.23.