Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Ceudata a MOMentum Irodaházban

2A REM Ingatlan Zrt. MOMentum irodaházaban 2011. júliusától a CEUDATA Kft. 440 négyzetmétert területet bérel.

Fazekas István ügyvezető igazgató elmondása szerint a választás azért esett a MOMentum Irodaházra, mert a vállalat kezdeti fejlődését követően most alapozza meg stabil helyét a piacon, amelyhez színvonalas irodaterületet a MOMentum Irodaház, európai szintű üzleti környezetet pedig a MOM Park környéke biztosít.

A gyönyörű külsőhöz a bérlemény fiatalos, egyedien barátságos belső terét Szőke Hajnalka (Greensun Design) belsőépítész tervezte, míg a kiépítés rekord gyorsasággal, összesen alig 4,5 hét alatt készült el az M&K Kft. csapatának jóvoltából.

MOMentum Irodaház


"A 440 négyzetmétert elfoglaló bérlő hosszú távú szerződést kötött a bérbeadóval, e hónap elején költözött a MOMentum Irodaházba. A bérbeadót a bérlő felkutatásában, illetve a tárgyalások során a Sigma Kft. közreműködésével a Colliers International képviselte." – összegezte a tranzakciót Tóth Mariann tanácsadó.

A CEUDATA vállalatot 2009. elején a telekommunikációs technológia és védelmi piac területén kiterjedt tapasztalattal rendelkező üzletemberek és mérnökök csoportja alakította kommunikáció-monitoring szolgáltatások fejlesztésére.

A CEUDATA fejlesztette egyedi és innovatív megoldás – a SYNAPTEL Mobile Management rendszer – lehetővé teszi a mobilkommunikációhoz köthető biztonsági rések és törések feltárását és lokalizálását, a kommunikáció átfogó monitorozását és elemzését szervezeti szinten, illetőleg a mobiltelefonok bevonását a vállalati munkafolyamatokba.

A vállalat már eddig is szép sikereket ért el főként a hazai pénzintézeti és biztosítási szektorban, az új irodába költözéssel pedig biztosítani tudja a hátterét annak, hogy a nemzetközi piacon is megvethessék lábukat (logsped)

2011.07.30.