LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Budapesti Központi Üzleti Negyed

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal   Ingatlan, Ipariingatlan  >>>

A budapesti Központi Üzleti Negyed megújulása

Colliers International elkészítette Budapest Központi Üzleti Negyedéről (angolul CBD) szóló irodapiaci jelentését, mely Budapest V. kerületét és az Andrássy út Deák-tértől az Oktogonig tartó szakaszát foglalja magában.

Ezt a területet az irodapiac kiindulópontja. A Központi Üzleti Negyedben jelenleg 179 000 négyzetméter bériroda-területet tart nyilván a Colliers International, melynek 13%-a jelenleg még bérlőre vár. A Colliers előrejelzése szerint a kínálati bérleti díjak 2008-ban nem fognak változni, 14,45 Euró/m2/hónapos szinten fognak maradni. A Központi Üzleti Negyed jövőjét a presztizsű, tervezési szakaszban vagy építés alatt lévő irodaépületek, mint a Palazzo Dorottya, Szervita téri beruházás vagy a Váci 1 (egykori Tőzsdepalota épülete) jelentik. Az V. kerületi Főutca revitalizációs fejlesztés még inkább erősíti a Belváros speciális, reprezentatív, kiemelt presztizsű irodai státuszát - foglalta össze Michael Smithing, a Colliers ügyvezetője igazgatója.

Eredetileg a bankok és pénzügyi tanácsadó vállalatok kedvelt székhelye volt a Központi Üzleti Negyed, bár a legtöbbjük már elhagyta belvárost és távolabb fekvő modern irodaházakba költöztették központjukat. A most Colliers által elkészített Szakmai Kitekintés bemutatja, hogy a Központi Üzleti Negyed újjászületett, és újra vonzó irodai célpont lett, mely a reprezentatív irodaterületet és magas hozzáadott szellemi értéket képviselő szolgáltató vállalkozások számára nyújt megfelelő irodaterületet.

A Colliers Központi Üzleti Negyedet bemutató Szakmai Kitekintése az első a jövőben negyedévente megjelenő, kiválasztott ingatlanpiaci szegmenseket bemutató jelentései közül. "A Colliers International egy sokoldalú tudásbázist épített fel az elmúlt 16 évben.

Ez év májusában a Colliers, mint nemzetközi ingatlanügynökség az új kutatási igazgató, Rémi Couture kinevezésével jelentősen kiterjesztette piackutatási osztályának tevékenységét.

Az új igazgató vezetésével a Colliers tovább erősíti tudás-alapú piacvezető pozícióját. Mivel a magyar ingatlanpiac egyre inkább éretté és szofisztikálttá válik, a Colliers felismerte, hogy elérkezett az idő egy specifikus, alpiacokra kiterjedő, periodikus piaci jelentés kialakítására és később egy megbízható, felhasználó-barát kiadványsorozat létrehozására az ügyfelek még jobb kiszolgálása érdekében. A Szakmai Kitekintés kidolgozásában részt vett a kutatási csoportból Murai Krisztián szenior piackutató is. (logsped)
2008.05. 28.

  Hírlevél kérés  

LogSped
Tel.: 06/62/314-692, 06/62/449-783
Mobil: 06/30/380-7333
E-mail:logsped@logsped.hu
Copyright © LogSped