Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Budapesten is elérhető a Taxify

Augusztus 19-től már Budapesten is elérhető a Taxify, a nemzetközi taxiszolgáltatás, amely az utazási élmény mellett az utasok elégedettségét helyezi középpontba. (Médiainfó)

Az UBER esetében már megismert, okostelefonnal könnyen kezelhető alkalmazással, de hivatalos, liszensszel rendelkező budapesti taxitársaságként üzemelő Taxify nem titkolt célja, hogy az innovatív, gyors és hatékony applikációjával gyorsan meghódítsa az erre fogékony és az UBER magyarországi kivonulásával "hoppon maradt" közönséget.

A gombnyomással hívható autók, a GPS koordináták alapján, az applikációban követhető utazás és a leegyszerűsített, automatikus fizetési rendszer mind az utasok komfortérzetét és elégedettségét hivatottak növelni.Az elmúlt időben többször megnyilvánult, hogy a budapesti taxiszolgáltatás minősége nem felel meg a 21. századi elvárásoknak. A magát kevésbé taxi vállalatnak, sokkal inkább infotech start-up cégnek valló Taxify úgy véli, hogy a taxizás élménye újradefiniálható és ezt a pénteki indulásra felkészített sofőrök segítségével már érzékeltetni is fogja. A változásra láthatóan nagy az igény, hiszen a Taxify alkalmazást, az első bejelentést követően, már több ezren töltötték le.

A két hónapon belül jelentősebb flottában gondolkodó, majd azt folyamatosan a kereslet alapján bővíteni tervező Taxify nagy hangsúlyt fektet a sofőrök képzésére a megjelenéstől a viselkedésen keresztül egészen az egységes, barátságos kommunikációig.
(logsped)

2016.08.18.