Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

BSR Center: Ricoh Hungary az újabb bérlő

Kapcsolódó oldal:  BSR Center: Ricoh Hungary az újabb bérlő

2010 májusban költözött be a Ricoh Hungary Kft a BSR Center irodaházba. Ezzel újabb 750 m2 irodaterület talált bérlőre.

A Ricoh Company Ltd. az irodatechnikai berendezések vezető gyártója. 1936-ban Tokióban alapították, 22 milliárd dolláros forgalmával és 108 500 munkatársával a világ 500 legnagyobb vállalata közé tartozik . Japánban és Európában piacvezető, az USA-ban második a digitális irodai megoldások területén.

Az irodatechnika területén működő magyarországi leányvállalat korábban is a Váci úton bérelt irodát, ezt cserélte fel az épület A és B tornyának 2. emeletén lévő területre. A bérlőt képviselő Colliers International alapos piacelemzési, tárgyalási, és kiértékelési folyamat eredményeképpen javasolta megbízója számára a BSR Centert. "A választás végül azért esett a BSR Centerre, mert a jó láthatóság és sok természetes fény mellett itt tapasztaltuk a legnagyobb rugalmasságot úgy az alaprajzi elrendezésben, mind a bérbeadó részéről a tárgyalások során." - nyilatkozta Saly Miklós, a Colliers irodabérbeadási üzletág igazgatója. A 3 évre szóló bérleti szerződés értelmében a cég az irodaterületeken kívül 25 parkolóhelyet bérel. A tranzakció során a bérbeadót a DTZ képviselte.

A négy toronyból álló BSR Center a Váci úti irodafolyosó egyik impozáns épületeként könnyű és gyors megközelíthetőséget és széleskörű szolgáltatásokat kínál bérlőinek. Az épület felső szintjeiről gyönyörű panoráma nyílik a Dunára és a folyó másik partján elhelyezkedő budai hegyekre. Az emberközpontú munkahelyi környezet szellemében parkosított hátsó kert, illetve az épület megfelelő részein tetőteraszok találhatók. Az irodaház kizárólagos bérbeadó ügynökségei a DTZ és a GVA Robertson. (logsped)

2010.06.10.