Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébBővül a Nyíregyházi Ipari Par

Kapcsolódó oldal:  Bővül a Nyíregyházi Ipari Park

Magántőkéből bővül a Nyíregyházi Ipari Park

A magánbefektetők, akik nevüket nem kívánják nyilvánosságra hozni, mintegy 1 milliárd forintos költségből, 70 hektáros területen alakítják ki a teljes termelői infrastruktúrát, s értékesítik majd a telkeket ipari beruházóknak - mondta a helyhatósági társaság vezetője. Kiemelte: a jövő év tavaszán, amint az időjárás megengedi, indul a munka, hiszen a kivitelezőt már kiválasztották a befektetők.

Szilágyi Attila, a nyíregyházi Vibracustic Kft. ügyvezető-igazgatója az MTI-nek megerősítette: német anyavállalatuk, a Weinhein székhellyel működő Szreudenberg cég öt hektáros területet vásárol a nyírségi ipari park bővülő részében.

A telken 7,5-8 milliárd forintos beruházással építenek jármű-alkatrészgyárat, amelyet a cég leányvállalata, a Vibracustic Kft. bérel ki. A kft. jelenleg is bérelt üzemben termel Nyíregyházán, kamionokhoz és utánfutókhoz gyártanak légrúgókat.

A mintegy 250 dolgozó évi 8 milliárd forint értékű terméket készít és ad el a piacon. Szilágyi Attila megjegyezte: a német cég a Nyíregyházi Ipari Park bővítési munkálatainak haladásától függően dönt a 10000 négyzetméteres üzemcsarnok építésének indítási és befejezési időpontjáról. (MNO)

Vibracoustic Magyarország Légrugó Technológia Kft.

4400 Nyíregyháza Derkovits u. 137.
Telefon: (42) 55 12 00
Fax: (42) 55 12 03
Weboldal: www.vibracoustic.com

További információk:

Nyíregyházi Ipari Park  

2008.12 29.