LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Axis M7001 videótömörítő

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal:  
Kereskedelmi hálózatok   

Az Axis bemutatta a kompakt M7001 videótömörítőjét

Apró mérete lehetővé teszi használatát, kiskereskedésekben és bankokban is.
Az Axis Communications, a hálózati videorendszerek piacának világszinten vezető1 gyártója bemutatta kompakt és költségkímélő, egycsatornás H.264 tömörítésű videótömörítőjét, az M7001-et, amely tökéletesen megfelel az analóg CCTV rendszerek IP alapú videofelügyeleti rendszerré integrálásához.


"Az Axis M7001 kiváló képminőséget nyújt a H.264-es tömörítésnek köszönhetően, mindezt kompakt kivitelben és versenyképes áron"- mondta Erik Frännlid, az Axis Communications vezető termékmenedzsere. "Ez egy költségkímélő megoldás arra, hogy anélkül használjuk ki a hálózati videófelügyelet előnyeit, hogy le kéne cserélnünk már meglévő analóg rendszerünket."

Apró mérete - kisebb, mint egy mobiltelefon - lehetővé teszi kameraházakban és álcázott alkalmazásokban való használatát, így kiskereskedésekben és bankokban is kiválóan teljesít. A rejtett kamerával ellátott változat az Axis M7001 Covert Surveillance Készletben érhető el.

Az M7001 videótömörítőt úgy tervezték, hogy egy analóg kamera közelébe lehessen installálni. Bármilyen analóg videójelet képes digitalizálni, melyet ezután egy IP hálózatba továbbít (pl. LAN, intranet, internet). A készülék ezen kívül kompatibilis a PTZ és PTZ dóm kamerák speciális funkcióval is (döntés, forgatás és zoomolás).

Az M7001 egyszerre két videojelet képes továbbítani, egyet H.264 formátumban, egyet pedig Motion JPEG-ként, teljes képméretben minden felbontásban egészen D1-ig (720x480 NTSC-ben, 720x576 PAL-ban). Az Axis H.264-es tömörítője drasztikusan csökkenti a minimálisan szükséges sávszélesség és tárolókapacitás nagyságát a képminőség veszélyeztetése nélkül. A felhasználók saját maguk kezelhetik a képbeállításokat - a fényerőt, kontrasztot és színtelítettséget -, így a képeket még a kódolás előtt feljavíthatják. Az M7001 támogatja a mozgásérzékelést is.

Az M7001 a működéséhez szükséges energiát az Ethernet-kábel közvetítésével nyeri, így nincs szükség külön tápkábelre, és az installálás is egyszerűbb. A Covert Surveillance Készletben a rejtett kamerát is az M7001 látja el árammal. A készülék kompatibilis az Axis Camera Station videófelügyeleti szoftverrel és az Axis Application Development Partner programban elérhető alkalmazásokkal is. Az M7001 februártól a Covert Surveillance Készlettel együtt és külön is megvásárolható lesz az Axis Communications disztribútorainál. (logsped)
2009.02.20

  Hírlevél kérés