Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébAz Averna Europe a West Gate Business Parkban

Kapcsolódó oldal:  Az Averna Europe a West Gate Business Parkban

Újabb bérleti szerződés került aláírásra 2011 elején a törökbálinti West Gate Business Park új épületének raktár és iroda egységeire. A bérlő a kommunikációs és elektronikai eszközöket gyártó cégek részére mérnöki megoldásokat (műszaki teszteket) kínáló, Montreal-i (kanadai) központú Averna Europe Kft.

A bérlő az igényei szerint kialakított egység átadását követően 2011 tavaszán kezdi meg tevékenységét a parkban. A bérlőt prezentáló Colliers International és a tulajdonost képviselő EHL Real Estate Hungary szoros együttműködésének eredményeként létrejött tranzakció egy Magyarországra újonnan betelepülő cég tevékenységének kezdetét jelenti.

A West Gate Business Park jó láthatóságot biztosító és könnyen megközelíthető helyszínen kínál modern raktár- és irodaterületet, magas szintű rugalmasság mellett. A 70.000 négyzetméteren elhelyezkedő parkban adott a lehetőség az egyedi igények szerint megépített "build-to-suit" épületekre is a speciális technikai igényekkel rendelkező, vagy egyediséget kereső cégek számára, illetve méretének köszönhetően a jövőbeni bővülés lehetősége is biztosított a bérlők, így az Averna Europe számára is. (logsped)

2011.03.22.